Jarenlange ervaring in het verhalen van schadevergoedingen

Gudde Letselschade heeft meer dan 25 jaar ervaring als belangenbehartiger in de letselschadebranche en treedt op als een sterke, gelijkwaardige onderhandelingspartner voor u als slachtoffer om een rechtvaardige schadevergoeding te verhalen.

Het proces van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schadeomvang, het maken van schade berekeningen, het geven van medisch en arbeidsdeskundig advies en het voeren van gerechtelijke procedures is bij Gudde Letselschade in vertrouwde handen.

NIVRE zorgt voor kwaliteitsgarantie in schade-expertise.

Gudde Letselschade is als NIVRE Register-Expert ingeschreven in het register van het NIVRE, branche Personenschade. Inzet van NIVRE-re’s biedt de hoogst mogelijke kwaliteitsgarantie bij schade-afwikkeling. Dit uit zich in een accurate dossierbehandeling, vakinhoudelijke en procesmatige kennis, communicatieve vaardigheden en een objectieve en professionele beroepshouding. Alle NIVRE re’s vallen onder de Gedragscode van het NIVRE en zijn onderworpen aan Tuchtrecht. Daarnaast is Gudde Letselschade lid van het NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars).