In een persoonlijk gesprek geef ik u graag antwoord op uw vragen.

Over letselschade wordt  enorm veel geschreven. Wanneer u op het internet een zoekwoord intoetst dat te maken heeft met letselschade, ziet u meteen wat ik bedoel. Op veel websites wordt u overspoeld met informatie. Het gevaar van teveel informatie is dat u als leek op letselschadegebied door de bomen het bos niet meer ziet. Wat u nodig hebt is iemand die de kennis en kunde heeft om uw belangen optimaal te behartigen en die u waar nodig antwoord kan geven op bij u levende vragen.

Ik heb er daarom voor gekozen om u slechts te voorzien van de informatie waarmee u een eerste indruk krijgt van wat ik voor u kan betekenen. Voorbeelden van mijn klinkende successen met bijbehorende hoge schadevergoedingsbedragen vindt u ook niet op deze website.

De ene zaak is namelijk de andere niet en het feit dat er in een bepaalde zaak een hoog bedrag is verhaald, zegt niets over het in een willekeurige andere zaak te verhalen bedrag. Letselschaderegeling is maatwerk.

Ik hoop dat ik erin geslaagd ben om u naar behoren te informeren en dat u naar aanleiding daarvan contact met mij zoekt, zodat ik u in een persoonlijk gesprek antwoord kan geven op alle bij u levende vragen.